Πόλεμο της Greek Mafia βλέπουν πίσω από τις εκρήξεις σε Πειραιά και Καλλιθέα - Δείτε βίντεο από τις επιθέσεις

Πόλεμο της Greek Mafia βλέπουν πίσω από τις εκρήξεις σε Πειραιά και Καλλιθέα - Δείτε βίντεο από τις επιθέσεις

Οι εκρήξεις σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα έγιναν με διαφορά τριών ημερών στα μέσα του περασμένου Μαρτίου

peiraias-mak
Οσμή Greek Mafia έχουν οι προσαγωγές τεσσάρων ατόμων από το Εκβιαστών για τις εκρήξεις σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα που έγιναν με διαφορά τριών ημερών στα μέσα του περασμένου Μαρτίου.

Καλά ενημερωμένες πηγές σχολίασαν μάλιστα πως η επίθεση που έγινε στην κάβα είναι πιθανό να αποτελεί πράξη αντιποίνων για την έκρηξη που έγινε στο βενζινάδικο στον Πειραιά.

Το protothema.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο από την τοποθέτηση και την ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού στην κάβα στην Καλλιθέα
Έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα

Κλείσιμο
Όπως ανέφεραν νωρίτερα στο protothema.gr άτομα με γνώση της υπόθεσης, οι δύο άνδρες που προσήχθησαν για την έκρηξη στο πρατήριο φέρονται να είναι οι φυσικοί αυτουργοί με τον έναν από αυτούς να εμπλέκεται παράλληλα σε υποθέσεις εκβίασης και ληστείας.

Όσον αφορά στους δύο προσαχθέντες για την επίθεση που έγινε στην κάβα, όπως σημείωσαν οι ίδιες πηγές, ο ένας φέρεται να την τοποθέτησε και την ενεργοποίησε, ενώ ο άλλος, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με «αρχηγό» ομάδας της Greek Mafia, κατηγορείται ότι νοίκιασε ένα αυτοκίνητο που εμπλέκεται στην έκρηξη.

Οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν για -κατά περίπτωση- αντίσταση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών και για καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη ακόμη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το protothema.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στο πρατήριο υγρών καυσίμων
Έκρηξη σε βενζινάδικο στον Πειραιά

Οι δύο επιθέσεις

Η έκρηξη στον Πειραιά σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Μαρτίου, περίπου στις 3.20. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε μέχρι και το Παλαιό Φάληρο.

Η πυροσβεστική κλήθηκε να στείλει όχημα στην Ομηρίδου Σκυλίτση, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς δεν είχε προκληθεί φωτιά.

Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μαντρότοιχο που χωρίζει το οικόπεδο με το βενζινάδικο από την πλευρά του οικοπέδου. Στο οικόπεδο αυτό είχε σταθμευμένα αυτοκίνητα που υπέστησαν ζημιές.

Η έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα προκαλώντας τεράστιες υλικές ζημιές στο κατάστημα, σε σταθμευμένα οχήματα αλλά και σε παρακείμενα κτήρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Καρατζαφέρης στον Δανίκα: «Εχω μια ατάκα για όλα τα παιδιά μου»

Παραγγελία Αδειλίνη για διερεύνηση άσκησης έφεσης για το Μάτι - Αφορά τους 15 αθωωθέντες

Νεαρό μοντέλο δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο στον Ισημερινό - Σοκαριστικό βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης